• Informacja o rozpowszechnianiu wizerunku

•

SZANOWNI  RODZICE  I  GOŚCIE  NASZEJ  PLACÓWKI

Z DNIEM 25 MAJA 2018 ROKU WESZŁO W ŻYCIE ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016 / 679 Z DNIA 27 KWIETNIA 2016 ROKU W SPRAWIE OCHRONY OSÓB FIZYCZNYCH W ZWIĄZKU Z  PRZETWARZANIEM DANYCH OSOBOWYCH I W SPRAWIE SWOBODNEGO PRZEPŁYWU TYCH DANYCH ORAZ UCHYLENIA DYREKTYWY 95/46/WE (OGÓLNE ROZPORZĄDZENIE O OCHRONIE DANYCH)  (DZ.U. L 119 Z 4.5.2016).

ZGODNIE Z ZAPISAMI WW. ROZPORZĄDZENIA DANE OSOBOWE PODLEGAJĄ OCHRONIE PRAWNEJ.
          PROSZĘ PAMIĘTAĆ, ŻE UDOSTĘPNIANIE I ROZPOWSZECHNIANIE FILMÓW LUB ZDJĘĆ WYKONANYCH PRZEZ PAŃSTWO
          W PLACÓWCE, MOŻE WYMAGAĆ UZYSKANIA ZGODY OSÓB SFILMOWANYCH LUB SFOTOGRAFOWANYCH. W PRZYPADKU DZIECI ZGODY UDZIELAJĄ ICH RODZICE LUB OPIEKUNOWIE PRAWNI. PUBLIKOWANIE FILMÓW LUB ZDJĘĆ BEZ ZGODY ZAINTERESOWANYCH MOŻE NARAZIĆ NA EWENTUALNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ PRAWNĄ.

Przedszkole Nr 138 w Warszawie ZA PODEJMOWANE PRZEZ PAŃSTWA DZIAŁANIA  NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI.

NAMAWIAM  WSZYSTKICH  PAŃSTWA  DO  ZROZUMIENIA  I  POSZANOWANIA  WZAJEMNYCH  PRAW.

• Kontakty

• Przedszkole nr 138 w Warszawie
      • (22) 641 13 34
      • ul.Maklakiewicza 9a 02-642 Warszawa Poland